De 11 Beste Tips tegen Zweetplekken

De 11 bedste råd mod svedesår

1. Slap af! Stress fører til overdreven sved

At undgå stress er måske et af de bedste råd mod svedpletter. Stress er ikke blot dårligt for dit helbred, men fører også til overdreven sved.

Så prøv ikke at bekymre dig for meget når det ikke er nødvendigt. Når vores krop oplever stress, forøger det hjerterytmen og produktionen af adrenalin. Det får dig til at svede mere, og giver dig hurtigere våde armhuler. Så slap af, og undgå stress!

2. Fibershirts - Skjuler og forhindrer svedpletter!

Savner du selvtillid på grund af de irriterende svedpletter? Nu findes der en løsning! Hvis du lider af svedpletter under armene er det altid en god idé at vælge Fibershirts. Tilgængelig til både mænd og kvinder.

fibershirts bekijk nu(SE DEM HER)Afbeelding met persoon, tennis, racket, vrouw

Automatisch gegenereerde beschrijving

Fibershirts har puder til armhulerne der er syet ind i disse T-shirts, hvilket garanterer beskyttelse mod svedpletter.

De specielle puder til armhulerne består af 3 lag, og det mellemste lag er lavet af vandtæt materiale. Ønsker du at føle dig fri og frisk igen? Vælg Fibershirts!

Klik her for at udforske Fibershirts >>


3. Afhængig af Koffein? Drik mindre kaffe for at undgå svedpletterne

Hvem af os elsker ikke en god mørk kop kaffe? Men hvor mange kopper drikker du egentlig om dagen? Koffein kan virkelig sætte gang i kroppens produktion af sved. Hvorfor? Fordi koffein forøger vores hjerterytme, og sætter signal til kroppen om at der skal ske noget.

Vores kropstemperatur stiger, og så er det sket! De våde pletter under armene kommer til syne på ingen tid. Hvis du gerne vil holde dem dejligt tørre, er det smart at begrænse mængden af kaffe. Koffeinfri kaffe er dog helt i orden, så slipper du for at bekymre dig om svedpletter.

4. Kom i optimal form for at undgå overdreven sved

Hvordan er din form? Mister du pusten når du går tur med din hund? Så er det på tide at bevæge dig! At være i god kondition giver en lavere hjerterytme.

Det er godt da du vil lægge mærke til din T-shirt forbliver tør når du ikke udøver sport. At være i god form hjælper derfor mod svedpletter, og så holder du dig også sund.


5. Ønsker du at undgå svedpletter og svedlugt? Barber armhulerne!

Hvis du godt kan lide dine hårtotter under armene, er du mere tilbøjelig til at opleve dårlig svedlugt.

Sveden i armhulerne kan eksistere i lang tid i sådan et miljø, og derfor forårsage hurtigere svedlugt end normalt. Ønsker du at undgå de ubehagelige lugte? Så bliv frisk og velduftende ved at barbere dine armhuler jævnligt.

6. Gem svedpletterne med puder

Det lyder måske lidt underligt, men puder til armhulerne er en hurtig løsning når du ønsker at skjule svedpletterne under armene. Selvfølgelig hjælper de ikke på selve årsagen til sveden, men du vil kunne skjule dine svedige armhuler hurtigt og effektivt.

På denne måde undgår du at blive generet at dryppende våde armhuler under din T-shirt. Der findes også T-shirts hvor disse puder allerede er syet ind i materialet. Disse anti-sved T-shirts fra Fibershirts redder nærmest liv!! Hvis du synes at normale puder under armhulerne er til gene, og ikke ønsker at købe nye hele tiden, så tilbyder Fibershirts en god løsning.

7. Deodorant eller antiperspirant? Hvad er bedst til svedpletter?

Disse to typer blev selvfølgelig opfundet med god grund. Hvis du ønsker at forebygge eller skjule svedpletter, anbefaler vi at du bruger antiperspirant i stedet for deodorant.

En deodorant er mere effektiv til at maskere lugten af sved, men antiperspirant hjælper med at reducere produktionen af sved. Og ja, det betyder at du automatisk undgår de dårlige lugte.

8. God hygiejne? Sæbefri voksblanding forhindrer sved i armhulerne

Selvfølgelig bør man tage et dagligt bad, men hvor rene er dine armhuler egentlig? Ved at rengøre dine armhuler ordentligt med en sæbefri shower-gel, eller med en voksblanding kan du sikre at du fjerner alle hudens bakterier under armene.

Gammel sved forårsager den stærkeste lugt. God kropshygiejne er derfor nødvendig for at undgå svedpletter og ubehagelig lugt.

9. Går du med den samme T-shirt flere dage i træk? Det skal du ikke!

Hvis du lider af irriterende svedpletter og svedlugt, så vil du selvfølgelig gerne undgå det. Derfor er det vigtigt at du tager nyt tøj på hver dag. Selv om morgenen, når du synes at du kan bruge din fede T-shirt en ekstra dag, vil du helt sikkert fortryde valget når du begynder at lugte senere på dagen.

Godt råd, tilføj et stænk af eddike i vaskemaskinen for effektivt at fjerne gamle svedpletter og svedlugt fra dit tøj.

10. Stærk mad fører til kraftigere sved

Stærke krydderier som cayennepeber og cajun krydderi øger gevaldigt kroppens produktion af sved. Grøntsager såsom løg, porrer og hvidløg øger også svedproduktionen.

En irriterende bivirkning er at denne type sved lugter mere kraftigt end vores normale kropssved. Så vil du gerne undgå ubehagelige svedlugt? Så overvej om du skal bestille shawarma sandwich eller en krydret burger næste gang.0 kommentarer

Skriv en kommentar

Alle kommentarer vil blive gennemgået inden for 24 timer

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS