VORES HISTORIE

En ny teknologi, en Hollandsk entrepenør, en tekstilfabrik i Østrig, 27 liter sved og mere end 2.000 timers hårdt arbejde. Resultatet? Fibershirts.

Vi ved hvordan det er at lide af overdreven svedtendens. Siden starten på vores rejse, har vi testet mere end 20 forskellige løsninger til svedpletter. Mange af dem indeholdt kemikalier og skadelige elementer såsom aluminium deodoranter, eller intensive produkter såsom ETS.

Det er derfor vi har brugt 18 måneder på at udvikle Fibershirts. Den eneste naturlige løsning med en 100% garanteret beskyttelse mod svedpletter.

fibershirts kantoor
fibershirts heren dames

VORES MÅL

Vores største motivation er at gendanne din selvtillid. Vi opnår dette ved at udvikle produkter der rent faktisk virker, men også er 100% naturlige.

Udover det, mener vi at det er vigtigt at produktionen af vores tøj er bæredygtig, holdbar og god for vores planet.

BÆREDYGTIG PRODUKTION

Vores tøj bliver lavet af MicroModal®. Dette materiale er CO2 neutralt og 100% naturligt. Det kræver mindre areal af land end normalt bomuld, og produktionen kræver op til 20 gange mindre vand.

Processen bag fremstillingen af MicroModal® er også økologisk. Der bruges bøgetræ til at danne cellulosefibre. Disse fibre kommer fra bæredygtige bøgetræs-plantager i Østrig, og er fuldstændigt nedbrydelige.

MicroModal® har EU Øko-mærket, FSC og PEFC certifikater.

fibershirts duurzame productie
okselpads technologie

SILVADUR™ Technologie

Nu kan du eliminere lugten af stinkende sved takket være teknologien bag SILVADUR™ som er indarbejdet i materialet. Denne miljøvenlige behandling med sølv dræber 99.9% af alle bakterier.

Ved at bekæmpe bakterierne forhindrer behandlingen uønskede lugte og misfarvninger af tøjet. Bakterierne kan også drastisk forringe levetiden på tøjet, hvilket fører til hyppigere erstatninger.

okselpads heren

Armhulepuder PRO®

Puderne under armhulerne består af tre forskellige lag. Det mellemste lag er lavet af et unikt og vandtæt materiale.

De ydre lag føles silkebløde, og er behagelige for huden.

Dette garanterer at T-shirten er beskyttet mod svedpletter.

fibershirts zwart

Boost din selvtillid

Vil du gerne føle dig veltilpas på hvilket som helst tidspunkt? At opnå den dejligt befriende og friske fornemmelse? Så er det en skam at dine svedpletter under dine armhuler holder dig fra dit mål.

Vi følte præcis det samme. Derfor har vi udviklet denne nye anti sved T-shirt med svedpuder syet ind i T-shirten.

Fibershirts. Her for at hjælpe dig.

Spørgsmål eller bemærkning? Svar inden for 24 timer!