Vaskeanvisning

FIBERSHIRTS

Vi anbefaler at vaske vores Fibershirts ved en lav temperatur (30 eller 40 grader Celsius). Ønsker du at vaske T-shirten ved højere temperaturer? Intet problem, de specielle puder i armhulerne der beskytter mod sved vil stadig kunne udføre deres funktion, og de tager ikke skade!

Godt råd: Sørg for at vaske dine T-shirts med vrangen ud. Udover det anbefaler vi at du ikke tørrer T-shirten i tørretumbleren, men i stedet lader T-shirten lufttørre. Det vil hjælpe med at T-shirten holder dens facon og pasform i meget længere tid.

BOXERSHORTS

Vi anbefaler at du vasker dine boxershorts ved en lav temperatur (30 eller 40 grader Celsius). Ønsker du at vaske underbukserne ved højere temperaturer? Intet problem, de specielle puder der beskytter mod sved vil stadig kunne udføre deres funktion, og de tager ikke skade!

Godt råd: Sørg for at vaske dine boxershorts med vrangen ud. Udover det anbefaler vi at du ikke tørrer dem i tørretumbleren, men i stedet lader underbukserne lufttørre.

SOKKER

Vores sølvsokker kan vaskes ved normal temperatur (ikke for høj). Vi anbefaler også at du ikke putter dem i tørretumbleren, men i stedet lader dem lufttørre.


Har du flere spørgsmål? Så læs venligst vores Ofte Stillede Spørgsmål, eller kontakt kundeservice.


Vi anbefaler at vaske vores Fibershirts ved en 30 eller 40 grader. Ønsker du at vaske T-shirten ved højere temperaturer? Intet problem, de specielle puder i armhulerne der beskytter mod sved vil stadig kunne udføre deres funktion, og de tager ikke skade!