FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er din leveringstid?
Ordrer afgivet før klokken 23:59 vil blive sendt samme dag. Leveringstiden til Danmark er 3-5 hverdage. Når ordren er afgivet vil du modtage en e-mail med en track and trace kode.
Hvilken størrelse bør jeg bestille?
Vælg den størrelse du normalt bruger, eller brug størrelsesskemaet på vores produktsider. Fibershirts og boxers har en normal pasform. De har også en lille smule elastisk bevægelighed, så de passer perfekt til din krop. Sokkerne kommer i en størrelse der passer til alle.
Bliver produkterne sendt og leveret i diskrete indpakning?
Vores produkter bliver altid diskret indpakket. Der står ingen steder på indpakningen at pakken indeholder tøj beregnet til at bekæmpe sved.
Hvordan kan jeg returnere min ordre?
Ordre kan returneres til forsendelsesadressen. Dette er muligt inden for 14 dage efter modtagelse af T-shirten, såfremt de originale prismærker (inkl. hænge-mærket) stadig er påført, at T-shirten er ubeskadiget, ubrugt og i original stand. Du skal selv dække over forsendelsesomkostninger til returforsendelsen. Købsbeløbet vil derefter blive refunderet indenfor 7 dage efter modtagelse af varen. BEMÆRK VENLIGST: Boxershorts og sokker kan ikke returneres efter de har været brugt, åbnet, eller når prismærkerne er blevet fjernet.
Hvad er den bedste måde at vaske tøjet på?
Vi anbefaler at vaske dine T-shirts, sokker og boxershorts med vrangen ud, og ved en lav temperatur. Hæng dem til tørre i solen, ikke i tørretumbleren! Brug ikke blegemiddel, og stryg ej heller tøjet.
Hvilket materiale er Fibershirts lavet af?
Fibershirts består af 95% MicroModal® fibre og 5% spandex. Materialet er silkeblødt og føles nedkølende for huden. MicroModal® er fuldstændigt CO2 neutralt, og bæredygtigt fremstillet. Puderne til armhulerne består af 3 lag, hvor det mellemste land er vandtæt.
Virker svedpuderne virkelig?
JA - Vi garanterer at Fibershirts vil hjælpe med at beskytte dig mod svedpletter. Det vandtætte lag der er syet ind i svedpuderne vil stoppe enhver dråbe sved. Er du ikke tilfreds = så får du pengene tilbage.
Hjælper Fibershirts også med sved på andre steder end armhulerne?
På grund af det kølende, absorberende og lette materiale, vil svedpletter være mindre synlige. Dog er de vandtætte svedpuder eksklusivt designet til svedpletter under armene.
Beskytter Fibershirts også mod dårlig lugt?
JA- Ikke flere dårlige svedlugte takket være teknologien bag SILVADUR™. Denne miljøvenlige behandling med sølv dræber 99.9% af alle bakterier der forårsager lugt. Dette lader dig benytte Fibershirts og Fiber skjorter flere gange.
Kan jeg bruge tørretumbleren til T-shirts, boxershorts og sokkerne?
Vi anbefaler at du hænger vores tøj ud til at tørre i solen. Hvis ikke det er en mulighed kan du bruge tørretumbleren på en meget lav temperatur.