Returpolitik og ombytning

FORSENDELSE

Har du afgivet en ordre hos Fibershirts? Tak for dit køb! Ordrer afgivet Man-Fre inden 23:59 bliver sendt samme dag, og normalt bliver pakken leveret inden for 2-5 hverdage. Ordrer afgivet i løbet af weekenden vil blive behandlet om mandagen. Efter du har afgivet din ordre vil du modtage en bekræftelse på e-mail, og du vil også modtage en e-mail når ordren er blevet afsendt (inklusive en track og trace kode).


  1. MAN-FRE: Ordrer afgivet før 23:59, bliver sendt den samme dag!

  2. Hurtig forsendelse fra Holland (med Track & Trace).

*Bestillinger på op til 2 T-shirts passer gennem postkassen, så du behøver ikke være hjemme for at modtage pakken.

RETURPOLITIK

Levede vores T-shirt ikke op til dine forventninger? Så er det selvfølgelig altid muligt at returnere T-shirten og få refunderet beløbet. Dette skal gøres indenfor 14 dage efter modtagelse af T-shirten. Efter denne periode er det desværre ikke længere muligt for os at acceptere returneringer. T-shirten skal også være i original stand (inklusiv prismærket og andre mærker), den skal ikke have været i brug, og ikke have taget skade! Du kan returnere T-shirten til adressen nedenfor i Holland, og du skal selv betale forsendelsesomkostningerne. Efter modtagelse af T-shirten i den ovenfor nævnte tilstand, vil det fulde beløb for købe blive refunderet indenfor 14 hverdage.

Trin 1. Send en e-mail til contact@fibershirts.nl med ordrenummeret + årsagen for returneringen.

Trin 2. Placer T-shirten i den originale æske.

Trin 3. Send pakke til:

Fibershirts
PO Box 160
3640 AD Mijdrecht
The Netherlands

OMBYTNING

Passer T-shirten ikke så godt? Så er det altid muligt at bytte til den en korrekt størrelse! Du betaler blot forsendelsesomkostningerne for returneringen, men husk at det kun er muligt at bytte hvis T-shirten returneres i den originale tilstand (med prismærke og andre mærker) og at den ikke har taget skade. Efter vi har modtaget T-shirten i den ovenfor nævnte tilstand, vil vi sende en erstatning i korrekt størrelse indenfor 3 hverdage.

Trin 1. Send en e-mail til contact@fibershirts.nl med ordrenummeret + den korrekte størrelse.

Trin 2. Placer T-shirten i den originale æske.

Trin 3. Send pakken til:

Fibershirts
PO Box 160
3640 AD Mijdrecht
The Netherlands